Team

Ons team

Hairstyle4You staat voor persoonlijke aandacht, creativiteit en gezelligheid. Ons team is gespecialiseerd in
knippen en kleuren. Regelmatig volgen wij workshops en trainingen, waardoor onze stylisten altijd up to date
zijn van de allerlaatste trends. Mensen mooier maken is onze Passie!

Chantal Brandt
Topstyliste/Eigenaresse

Woensdag: 9.00-18.00
Vrijdag: 9.00-21.00
Zaterdag: 8.00-15.00

In 2005 ben ik mijn salon Hairstyle4 You begonnen. Wat is het elke dag weer genieten van mijn vak en de leuke klanten. En het aller belangrijkste mijn Team! Want zonder hun zou Hairstyle4You niet zo zijn zoals zij nu is! #trotsopmijnteam

Thari Nijsten
Topstyliste

Dinsdag: 9.00-18.00
Donderdag: 9.00-21.00
Zaterdag: 9.00-15.00

Mijn naam is Thari Nijsten en ben inmiddels alweer 9 jaar werkzaam als kapster. Wat doe ik het allerliefst? Kleuren , van Balayage tot een complete make-over niks is mij te gek! Ik sta open voor nieuwe dingen en spar graag met de klant over een passende coupe of kleuring. Ik zie onze kapsalon als een gezellige salon die niet te groot is en daardoor een stuk persoonlijker is. Precies waar ik thuis hoor. En dan heb ik nog niet eens vertelt hoe leuk mij collega’s zijn!

Sandra Faessen
Topstyliste

Woensdag: 9.00-18.00
Vrijdag: 9.00-21.00

Hoi hoi mijn naam is Sandra Faessen. Ik kom uit Culemborg en inmiddels zit ik alweer 16 jaar in het vak. Een paar maanden geleden ben ik bij Hairstyle4You begonnen en voel me hier al echt thuis. Het is een leuke en gezellige salon om te werken. Wat ik leuk vind aan het vak is de afwisseling, geen dag is hetzelfde. Ik knip zowel heren als dames en kinderen van alle leeftijden. Met veel plezier hoop ik hier nog veel mensen blij te maken met een leuke coupe.