Team

Ons team

Hairstyle4You staat voor persoonlijke aandacht, creativiteit en gezelligheid. Ons team is gespecialiseerd in
knippen en kleuren. Regelmatig volgen wij workshops en trainingen, waardoor onze stylisten altijd up to date
zijn van de allerlaatste trends. Mensen mooier maken is onze Passie!

Chantal Brandt
Topstyliste/Eigenaresse

Woensdag: 9.00-18.00
Vrijdag: 9.00-21.00
Zaterdag: 8.00-15.00 (om de week)

In 2005 ben ik mijn salon Hairstyle4 You begonnen. Wat is het elke dag weer genieten van mijn vak en de leuke klanten. En het aller belangrijkste mijn Team! Want zonder hun zou Hairstyle4You niet zo zijn zoals zij nu is! #trotsopmijnteam

Thari Nijsten
Topstyliste

Dinsdag: 9.00-18.00
Donderdag: 9.00-21.00
Zaterdag: 9.00-15.00

Mijn naam is Thari Nijsten en ben inmiddels alweer 9 jaar werkzaam als kapster. Wat doe ik het allerliefst? Kleuren , van Balayage tot een complete make-over niks is mij te gek! Ik sta open voor nieuwe dingen en spar graag met de klant over een passende coupe of kleuring. Ik zie onze kapsalon als een gezellige salon die niet te groot is en daardoor een stuk persoonlijker is. Precies waar ik thuis hoor. En dan heb ik nog niet eens vertelt hoe leuk mij collega’s zijn!

Babs Bolman Topstyliste

Woensdag: 9.00-18.00
Vrijdag: 9.00-21.00
Zaterdag: 9.00-15.00 (om de week)

Hi Guys! Mijn naam is Babs Bolman en ik woon in Culemborg. Inmiddels werk ik al  9 jaar met veel passie en plezier in het kappersvak! Sinds 1 April ben ik werkzaam bij Hairstyle4you en heb enorm mijn draai gevonden. De gezelligheid, professionaliteit en creativiteit maken dat ik elke dag met veel zin naar mijn werk ga. Ook de omgang met klanten en collega’s zijn erg leuk en daarom zijn alle werkdagen elke keer weer een feest. Buiten mij werk om ben ik veel te vinden in de Tattoo studio van mijn partner en mij. Ook vind ik het heerlijk om lange wandelingen te maken met mijn twee hondjes. Ik hoop jullie gauw te zien in de salon!

Veel liefs Babs.